Om os
Upcycling er vores passion.
Sammen kan vi lukke kredsløbet
Amolia er en dansk virksomhed, hvis formål er at redde så meget tekstilaffald som muligt, for ikke at blive brændt, og det var sådan Amolia opstod. Vi lægger vægt på bæredygtighed, og at skabe tidsløse produkter.
Hvert et stykke tekstil der kan genbruges, får et nyt liv, og en ny betydning, ved at man manuelt gennemgår alt tekstilen, og skær det stof fra, som stadig lever op til den gode kvalitet. Det er en lang og tidskrævende proces i mandetimer, men det holder genanvendelses procenten, så høj som muligt.
Vores hvide stof er farvet med økologisk farve, som er GOTS-certificerede farvestoffer, mens den allerede farvede tekstil syes direkte ind til tidløst design.
Vinder af årets iværksætterpris!
Tak til alle, der hjalp, støttede og stemte på os, så vi kunne vinde årets iværksætterpris fra Holbæk Erhvervsforum. Jeres støtte betyder alverden for os!
Vores samarbejdspartnere
Vi indsamler kasserede tekstiler fra en række vaskerier og private virksomheder i Danmark.
Et samarbejde med fokus på cirkularitet
Vores samarbejde begyndte med at indsamle og genanvende vaskede, kasserede tekstiler fra Region Hovedstaden, Bispebjerg Centralvaskeri i København. Nu har vi udvidet til at inkludere andre vaskerier såsom Elis og Region Sjælland, samt producenter som Kentaur. De indsamlede tekstiler består af en række forskellige beklædningsgenstande og artikler, lige fra håndklæder og t-shirts til tæpper og lagner.
Til 'Region Hovedstaden' har vi endda produceret muleposer, som personalet kan bruge til deres uniformer, lavet af deres kasserede uniformer.
Det er takket være dette samarbejde med Region Hovedstaden, at vi kunne begynde at producere mere bæredygtige tekstiler og bidrage til overgangen til en mere cirkulær tekstilindustri.
Sammen om cirkulære løsninger
Closing Loops er et tæt fællesskab for små og mellemstore danske virksomheder, som sammen med dygtige eksperter finder konkrete cirkulære løsninger i forskellige værdikæder.
På tværs af brancher og geografi har deltagerne hinandens ryg. Vi finder nye måder at samarbejde på, som kan føre til både forandring og forretning.
Projektet er meget konkret. På tre år skal vi reducere en betydelig mængde CO2og tonnage.